Знак Зодіаку, який вас покине і оком не моргне: хто як припиняє стосунки

Овен

Овен сповнений рішучості, коли справа доходить до розриву. Кохання для нього – приголомшливий досвід. Він швидко вривається у ваше життя і збиває вас з ніг, немов вихор, і, перш ніж ви усвідомлюєте, ви зрозумієте, що закохалися в нього. Однак, як тільки його почуття до вас зміняться, він залишить вас без коливань. Він піде так само швидко, як і прийшов. Але будьте впевнені, що його любов була справжньою, навіть якщо тривала недовго.

Водолій

Коли Водолій розлучиться з вами, ви запитаєте, чи дійсно у вас були стосунки. Він володіє умінням робити це з відчуженим виглядом і зосереджується на фактах, а не на емоціях, пояснюючи вам причини розпаду. Коли ви дивитеся в його порожні очі і бачите маску байдужості, ваше серце розривається на частини, знаючи, що ви втратили його назавжди.

Діва

Вона дуже добре захищає своє серце. Вона потребує часу, щоб довіритися і відкритися, перш ніж вступити в стосунки, але для розриву зв’язку вона майже не докладає зусиль. Їй потрібно, щоб ви йшли на компроміси і зрозуміли її, і, якщо у вас це не виходить, їй не шкода вас залишити.

Козеріг

Коли відносини виснажили самі себе, ніщо не змінить думку Козерога. Ви можете просити його дати вам другий шанс і кричати, що ви не можете жити без нього, але всі ваші благання залишаться без уваги. Він буде як і раніше піклуватися про вас, і бути ніжним, але непохитним. Він попросить вас мислити тверезо і зрозуміти, що відносини не можна врятувати.

Стрілець

Коли ви добре пізнаєте Стрільця, вам стане цікаво, як довго триватимуть ваші стосунки, оскільки він занадто дикий і спонтанний, щоб прив’язатися до когось надовго. Коли він зіткнеться з якими-небудь проблемами, то піде, і, в кінцевому підсумку, розлучиться з вами.

Читайте також  Радісна новина! Синоптики повідомили новий прогноз погоди, невже ми дочекаємося справжньої зими?

Телець

Телець не сприймає свої відносини легко, тому що зберігає стовідсоткову відданість своєму партнерові. Він орієнтований на емоційну стабільність і тривалий зв’язок. І, якщо ви не зможете надати йому це, він, не вагаючись, розлучиться з вами і знайде того, хто подарує йому любов, якої він заслуговує.

Терези

Пріоритет Терезів – любов перш за все. Коли вони перебувають у відносинах, вони, як правило, віддають перевагу своєму партнерові. Однак вони рідко люблять до такої міри, що втрачають себе як особистість. Вони твердо вірять, що любов – це взаємне почуття, і, коли обидві сторони позбавлені гармонії, вони неодмінно розійдуться, навіть якщо це найскладніше рішення, яке вони повинні прийняти.

Риби

У Риб найбільше серце, і вони завжди готові пробачити вас і зустріти з розпростертими обіймами. У них висока толерантність до болю, і вони, скоріше, будуть терпіти нестерпну поведінку, ніж відмовляться від своїх відносин. Але врахуйте, що терпінню навіть найдобріших Риб приходить кінець, і як тільки це станеться, ви не зможете повернути їх. Вони зникнуть з вашого життя і залишать вас з жалем.

Лев

Коли Лев віддає вам своє серце, воно залишиться з вами назавжди. Він занурюється в любов з головою і викладається в відносини на повну. Швидше за все, він не розлучиться з вами, якщо ви не розійшлися з ним. Коли він бачить, що розрив незворотній, і ваше серце більше не належить йому, він піде з вашого життя, переконавшись, що залишив після себе незабутнє враження.

Рак

Як один з найбільш емоційних знаків Зодіаку, Раку найскладніше відпускати. Навіть коли все сказано і зроблено, він не думає про остаточний розрив відносин. Він – колишній, який надовго затримається в вашому житті і, так чи інакше, буде поруч. Він – той, хто пропонує дружбу після розставання. У нього найкращі наміри, але він лише завдасть вам біль, якщо не йде з вашого життя відразу.

Читайте також  Що зірки нам пророкують: Гороскоп на 8-14 травня 2023 року

Близнюки

Навіть коли розрив неминучий, Близнюки, швидше за все, не підуть від вас. Вони прикидатися, що нічого не відбувається і будуть діяти так, ніби все нормально. Вони ненавидять конфронтацію і егоїстично сподіваються, що ви порвете з ними самі.

Скорпіон

З того моменту, як ви зійшлися зі Скорпіоном, ваша доля назавжди переплететься з його. І розрив (ініційований вами) не змінить цього. Навіть коли ви знайдете справжню любов, ваш колишній Скорпіон не перестане стежити за вами, тому що він збирається стримати свою обіцянку – ніколи вас не відпускати.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.