“Буде цікавою є його реакція на план перемоги”, – Зеленський розповів про обіцянку Трампа

Український лідер найближчим часом представить план перемоги України господареві Білого дому та кандидатам у президенти США.

Screenshot

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у телефонній розмові з українським лідером Володимиром Зеленським, який відбувся два місяці тому, розповів про свої наміри посилити Україну у разі перемоги на виборах.

У зв’язку з цим “буде цікава його реакція на план перемоги України”, який Київ незабаром представить чинному господарю Білого дому Джо Байдену та обом претендентам на президентську посаду, повідомив Зеленський в інтерв’ю Фаріду Закарії на CNN, яке опубліковано на каналі президента в YouTube.

Президент також розповів, що український план перемоги складається з чотирьох основних пунктів та ще одного, який знадобиться після завершення війни.. За словами глави держави, йдеться про безпеку, військову та економічну підтримку, а також геополітичне місце України.

Якщо американська сторона зможе додати до цього плану щось, що зробить українську позицію сильнішою, Київ готовий до цього, уточнив президент.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.