Провал долара неминучий: банки та обмінки знову змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 31 липня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 41,0291 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 44,4148 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Курс валют в банках 31 липня 2024 року!
Сьогодні, 31 липня, ФРС завершить засідання та оголосить своє рішення щодо подальшої монетарної політики. Цього разу ринок не очікує на зниження ставок, проте цей факт не скасовує традиційного ралі за парою євро/долар.

У ситуаціях невизначеності, коли наперед невідомо, яке рішення щодо ставки регулятор може ухвалити, першим реагує ринок золота. Адже саме в цей актив йдуть консервативні інвестори, щоб перечекати, доки ситуація не стане зрозумілою. Але зараз від засідання ФРС не чекають сюрпризів.

Курс валют в обмінках на 31 липня 2024 року!

Тому зараз на ринку золота спостерігається «бічний» тренд у межах звичайних коливань $15−25 на тройській унції, попри загострення ситуації навколо Ізраїлю-Палестини.

А як будуть розвивати події на валютному ринку насправді, читайте в наших щоденних новинах на порталі «Стіна».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.