“Хочу народити”: Тіна Кароль приголомшила зізнанням

Відома українська співачка Тіна Кароль, яка ретельно приховує від публіки своє особисте життя, вирішила вперше за довгий час поділитися його подробицями з шанувальниками. Зірка відповіла, чи планує народити ще дітей.

Наразі невідомо, чи вільне серце артистки, тому що усі романи, які їй приписували, вона спростовувала. Однак несподівано виконавиця заговорила про поповнення в родині.

У своєму TikTok Кароль опублікувала відео, в якому вона відповідає на коментарі підписників. Проте співачка зачитувала не позитивні слова прихильників, а критику у свій бік. Варто вказати, що Тіна спокійно реагує на хейт щодо її музики чи зовнішності, і з гумором відповідає на гнівні коментарі.

Зокрема, підписники під відео, де виконавиця займається йогою написали, що замість Кароль нібито виконує спортивні вправи дублерка. А струнка фігура у Тіни, мовляв, завдяки препарату “Оземпік”. На такі закиди хейтерів артистка посміялася та спростувала будь-які чутки.

Ба більше, зірка видала неочікуваний секрет про себе. Вона зізналася, що готова стати мамою вдруге і планує народити ще одну дитину. Також артистка залишила пораду для людей, які її критикують.

“Оземпік. А що це? А, це те, що всі колють. Удачі! Мені ще хочеться когось народити. Красиве, гарне, маленьке. А якщо вам немає що робити і просто чешуться пальці – помийте руки”, – заявила Кароль.

Підписники були здивовані зізнанням кумира і залишили приємні слова для неї у коментарях:

“Чекаю гарненьке, маленьке”
“Просто найкраща”
“Така класна реакція на коментарі!”
“З роками стаєте тільки кращою. З нетерпінням чекаємо на поповнення у вашій родині”
Як відомо, Тіна виховує 15-річного сина Веніаміна, який наразі живе та навчається у Великій Британії. Хлопчик народився у першому і єдиному шлюбі співачки з продюсером Євгеном Огіром. Пара побралася у 2008 році, а у 2013 році чоловіка не стало через онкологію. Після цього Кароль не афішує свої стосунки.

Читайте також  Бурхливий роман і розбите серце: Як виглядає жінка, яка відбила “кохання всього життя” Могилевської (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.