“Якщо нам не дадуть зброю, то в Києві ходитимуть окупанти”, – астролог Влад Росс

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, яким буде кінець зими для України, чи дійсно РФ готує новий наступ, а також про те, коли закінчиться ця війна.

Владе, розкажіть, яким лютий буде для України.

У лютому Плутон входить в зодіакальний знак Водолія. Це принесе багато хвилювань, складних енергій. Цей місяць можна назвати непростим і трансформаційним. Ці періоди складно переживаються, особливо після 10 лютого.

Якщо раніше Захід говорив, що не дасть зброї і схиляв нас до перемир’я, то в лютому ситуація зміниться. Швидше за все, буде прийнято рішення добивати Росію. Місяць буде досить-таки напруженим.

Коли Марс з’єднається з Плутоном, як це було в 2022 році, почнеться новий цикл війни, буде велике протистояння між НАТО і Російською Федерацією. Можуть бути несподівані перестрілки і загострення в Сувалкському коридорі.

Чи будуть масовані атаки по Україні наприкінці зими?

Так, обстріли триватимуть. Більш того, в лютому ситуація може загостритися, тому що в цей період будуть наймасштабніші атаки ракетами і дронами, які полетять в Україну. Вони будуть небезпечніше, ніж були раніше.

Особливо напружені аспекти між 8 і 12 лютого, 16 і 20 лютого.

У зоні ризику Харків, Київ, Сумська область, Дніпро і Дніпропетровська область, Одеса і Одеська область, Херсон, Миколаїв, Хмельницький і Львів.

Зараз нас лякають тим, що в лютому Росія знову спробує наступати на Україну. Це правда чи блеф?

Однозначно блеф. Ніякого наступу найближчим часом не буде. Всі будуть як укопані стояти в тих же місцях. Росія захоче взяти в “кліщі” Харків, можуть бути якісь просування на Куп’янському напрямку. Найвразливіше місце, яке ми можемо втратити – Часів Яр. Я думаю, що, швидше за все, вони захоплять Авдіївку.

Читайте також  Коли в Україні закінчиться війна: 88-річна мольфарка з Карпат назвала місяці  

Напад на Київ Росія планує здійснити влітку. Це відбуватиметься за допомогою Білорусі. Якщо нам не дадуть зброю, то в Києві ходитимуть окупанти. Але я впевнений, що ми отримаємо допомогу і відіб’ємося.

24 лютого буде річниця повномасштабної війни в Україні. На що нам чекати в цей день?

24 лютого буде велике здивування для РФ, тому що буде підготовлений документ від європейців і американців з конфіскацією 300 млрд доларів на користь України. Тому, звичайно, вони почнуть нас бомбити прямо в цю дату, коли дізнаються, що їхні гроші дадуть нам на допомогу і нам буде вистачати на зброю і відбивання їхніх атак.

До речі, астроексперти кажуть, що існує небезпека для Верховної Ради. Чи так це?

Росія постійно туди цілиться. Наше ППО знищує тільки 50% ворожих ракет. Але при цьому воно розташоване так, щоб відбивати ракети, які летять на Хрещатик, Верховну Раду і на Грушевського. Ризик є, але він невеликий. Думаю, Верховна Рада вистоїть.

Чи можна цю війну назвати Третьою світовою?

Я б назвав повномасштабну війну Четвертою світовою, гібридною. Третя була холодною з 1946 по 1991 рік, коли Радянський союз розпався. Четверта світова почалася в 2014 році. Всі війни чомусь пов’язані з поєднанням цифр 4 і 1. Перша світова почалася в 1914 році, Друга – в 1941-му, Третя – в 2014-му. З точки зору нумерології, ми можемо так сказати.

З упевненістю також можна сказати, що в 2041 році буде захід всіх світових воєн. До цього року все почне завершуватися. Ми увійдемо в золотий вік після 2050 року, коли вже не буде ніяких воєн по всій планеті.

Читайте також  Підлітки влаштували гуляння біля Алеї Героїв під російську музику: скандальні кадри

Які новини найближчим часом нам варто чекати з країни-агресора?

По-перше, може “воскреснути” Євген Пригожин. Також незабаром зміниться влада в РФ, буде новий прем’єр-міністр. Небезпека чекає і на Ольгу Скабееву, Володимира Соловйова та інших. Їх можуть відстрелити.

Чи можна чекати в лютому обмін полоненими?

Він був на Новий рік, а наступний буде після президенстких виборів в РФ, після 17 березня. До виборів ніякого обміну не буде, тому що двійник Путіна не захоче проявити слабкість. А ось в березні і квітні, коли Білий Місяць зійдеться з Марсом і Ураном в знаку України, може відбутися дуже великий обмін.

Давайте обговоримо ще одну важливу тему – мобілізація. Чи вдасться призвати 550 тисяч осіб?

За місяць – ні. Щомісяця набиратимуть по 20 тисяч осіб. На нас чекає новий закон по мобілізації, який вийде в лютому. Але найголовніше те, що за договором з Німеччиною, Польщею, Ірландією та іншими країнами, вони припинять підтримувати чоловіків-українців. Тому багато хто буде змушений повертатися на батьківщину, бо жити буде нема за що. Все буде робитися для того, щоб повернути їх додому і мобілізувати.

А чи будуть закликати жінок?

Гарантую, що ні.

Існує думка, що потрібно призивати людей з 18 років. Чи дійсно можуть прийняти такий закон?

Ні, з 18 до 25 років призивати нікого не будуть, тому що всі розуміють, що нам потрібно покращувати демографічну ситуацію в країні. Будуть закликати чоловіків в основному після 40, у яких вже є діти. А ті, хто ще не обзавівся нащадками, чіпати не будуть. У них може бути тільки строкова служба, на фронт відправляти не будуть. Єдине, за бажанням вони зможуть туди потрапити.

Читайте також  ПриватБанк блокує карти українців. Причина вражає

Задам вам питання, яке цікавить усіх українців: коли закінчиться повномасштабна війна?

Цього року не закінчиться, але є нюанс. Якщо в квітні відбудеться переворот в РФ, тоді у нас з’являться шанси на її закінчення в квітні або травні.

ЗСУ треба брати в облогу Крим, куди вже неможливо буде поставляти ні боєприпаси, ні провізію, ні просто щоб жити навіть нормально цивільним людям. Тому так, найближчим часом, це найголовніше. І звичайно голка знаходиться в яйці: яйце – це Крим, а голка – це Севастополь. Взяття Севастополя нашими військами – це означатиме повну перемогу. І неважливо, що буде творитися в Донецьку, в Луганську. Коли ми візьмемо Севастополь, коли ми візьмемо Крим – все, війна тут же закінчиться. Це може статися в 2025 році.

Плюс потрібно бити по Москві, тому що ми боремося саме з нею. Тільки москвичі можуть зупинити цю війну. Найсприятливіший час – літо і осінь, коли у нас будуть далекобійні дрони. Ми зможе запустити їх на Москву і знищити її. Травень може бути переломним у цьому відношенні.

До речі, кажуть, що в лютому погода не буде нас радувати. Чи загрожує це якимись новими вірусами?

Україну дійсно може штормити. Меркурій в поєднанні з Марсом обіцяє хвороби, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Вони можуть підкосити населення. Але можу сказати, що друга половина лютого буде теплішою. Морози ми подолаємо.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.