У Франківську Поліція затримала зірку “Х-Фактора”Андрія Мацевка: він був у розшуку більш як два роки

В Івано-Франківську поліція затримала зірку “Х-фактора” Андрія Мацевка. Виявилося, що виконавець, який називає себе “народним артистом України”, більше двох років перебував у розшуку.

Про це повідомляє місцеве видання “Галка”. Інформагентство посилається на інформацію, отриману від патрульну поліцію Івано-Франківської області.

За даними поліції, вчора, 7 січня, франківські патрульні помітили на одній із вулиць міста підозрілого перехожого, який намагався втекти, коли до нього підійшли правоохоронці. Чоловіка затримали. Виявилося, що з липня 2021 року він перебуває в розшуку одним із районних управлінь поліції ГУНП у місті Київ через те, що переховується від органів досудового розслідування.

За інформацією видання “Галка”, затриманий – це відомий виконавець, учасник багатьох сезонів українських талант-шоу Андрій Мацевко.

Ймовірно, артиста розшукували після гучної історії, яка сталася з ним в квітні 2021 року. Тоді ЗМІ повідомили про те, що Мацевка затримали в столичному метро з підробним пенсійним посвідченням. Артист намагався скористатися з фальшивим документом послугами громадського транспорту. Тоді виконавець заявив правоохоронцям, що підробку йому дав товариш. Затриманий також зізнався, що знав про те, що цей чоловік займається фальшивими документами, оскільки він і сам користувався таким посвідченням.

За інформацією OBOZ.UA, останніми роками Андрій Мацевко мешкає в селі Сваричів Івано-Франківської області. Односельці відгукуються про нього доброзичливо, однак у розмові з нашим виданням відзначали, що чоловік живе відлюдкувато. Мовляв, вранці кудись їде на своєму ровері – і тільки ввечері повертається. Виконавець мешкає у батьківському будинку будинку із мамою та старшим братом.

Андрій Мацевко став відомим на всю Україну більше 10 років тому, коли прийшов із виступом на перший сезон телешоу “Х-фактор”. Виконавцю не вдалося підкорити журі, бо продемонстрував вкрай низькі вокальні здібності, однак глядачам він сподобався своєю безпосередністю. Пісні “Ой чиє ж то жито” і “Смерека” у виконанні артиста стали у мережі вірусними. Згодом він ще кілька разів підкорював “Х-Фактор” та інші талант-шоу. Однак – так само безуспішно. На хвилі популярності артиста почали активно запрошувати на приватні вечірки.Коли популярність згасла, Мацевко якийсь час працював двірником.

Читайте також  За два дні сезону полювання на Прикарпатті зафіксували 42 порушення (ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.