Воїн ЗСУ пояснив, чому Юля Верба та інші зірки-мовчуни не заслуговують називатись українцями

Військовослужбовець ЗСУ Денис Панченко різко розкритикував знаменитостей, які ведуть блоги на мільйонні аудиторії, але при цьому ні словом не згадують про війну в Україні. Воїн вважає, що такі люди не заслуговують називатися українцями. Одним із яскравих прикладів “мовчунів” він назвав блогерку з Івано-Франківська Юлю Вербу, яка регулярно демонструє прихильникам своє розкішне життя – брендові речі, дорогі автомобілі, стильний одяг.

Інтерв’ю з Панченком записав відомий інфлюенсер у сфері шоу-бізнесу Богдан Беспалов. Відео було опубліковано на YouTube-каналі блогера 1 вересня obozrevatel.com

“Я розумію людей, які бояться воювати, йти на фронт. Але не розумію тих, хто взагалі нічого не робить, не допомагає фінансами, якимись зборами. Є люди, які мають якусь аудиторію, але нічого не роблять для того, щоб наблизити перемогу”, – сказав військовослужбовець ЗСУ.

Особливо здивувала його блогерка-мільйонниця Юля Верба, яка публічно ігнорує війну Росії проти України.

“Я дивився інтерв’ю Антона Тимошенка з Притулою, де вони підняли це питання. Реально Верба абсолютно нічого не робить. Можливо, робить це таємно. Але я погоджуюся з думкою Антона, що це потрібно робити публічно. Тому що зараз тематика війни має підніматися в блогерів. Якщо вона гадає, що це звузить її охоплення, то вона помиляється. Навпаки – її аудиторія буде розширюватися за рахунок того, що вона допомагає військовим. Її навпаки почнуть поважати”, – підкреслив Панченко.

За його словами, він ставиться до їй подібних негативно.

“Якщо ти маєш можливість якось допомогти (фінансово або просто репостом), а ти навіть цього не робиш, то не заслуговуєш називатись українцем. Або навіть просто поділитися з друзями, зробити репост у соціальних мережах. Якщо тобі не подобається в Україні, що тебе тут тримає?” – додав воїн.

Читайте також  9-річний хлопчик з Львівщини зібрав за рік понад 2,5 млн грн на ЗСУ: для захисників придбали квадрокоптери і амуніцію

“Ці люди не заслуговують на те, щоб називатися українцями. Тому що вони не роблять нічого для того, щоб допомогти закінчити війну. Вони потім після закінчення війни будуть говорити: “О, ми перемогли, ми це зробили”, – підсумував Панченко.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.