“Ще один фігляр – це перебор”: Клопотенко висловився про те, щоб піти в політику, у мережі бурхливо відреагували

Відомий український ресторатор та популяризатор української кухні Євген Клопотенко заявив, що «зі своїм рейтингом впізнаваності може легко йти в політику», передають Патріоти України.

Він наголосив, що проблема тільки в тому, що він так би й не проти був очолити якесь міністерство, проте доведеться відмовитися від ресторанів, а це не піде на користь українській кухні. «Зі своїм рейтингом впізнаваності я можу легко піти в політику. Придумаємо кампанію, наберемо політтехнологів… Але куди йти? Депутатом бути та писати закони? Я не писатиму закони — не вмію і ніколи не хотів. Очолити міністерство? Супер! Я «за» очолити міністерство. Але мені треба відмовитись від своїх бізнесів публічно. Я відмовлюся, зароблятиму 48 тис. грн. Я не проти. Але всі свої ресторани куди подіти? Закрити просто? Щоб що? Щоб країна процвітала? Я радий… Але я вигадав іншу стратегію», – заявив Клопотенко.

Клопотенко додав, що він «вже в політиці». «Мені зараз на написання програми для шкільного харчування потрібно $150 тис. У міністерстві кажуть: давай ми тобі дамо. Я кажу: не треба. Я не хочу брати гроші у держави. Я візьму свої, які бізнес приносить, напишу програму та зміню шкільне харчування. Це ж набагато легше. Я вже в політиці, якщо можна так сказати, тому що змінюю якісь суспільні процеси, я маю якусь думку, яка впливає на суспільство», – зазначив Клопотенко.

Клопотенко міркує, що він начебто й не політик, але активно консультує, допомагає, дає свої сили та енергію, душу, гроші – все, «щоб тільки наша країна ставала кращою». Водночас він готовий безпосередньо зайнятися політикою, якщо як зараз, буде неодруженим та бездітним до своїх 45-50 років, а потім його «або посадять, або уб’ють».

Читайте також  НБУ пропонує відмовитись від розрахунку банківськими картками

Зазначимо, що на таку пропозицію Клопотенка реакція українців досить неоднозначна. Користувачі соціальних мереж активно розкритикували шеф-кухара та наголосила, що Україна потребує людей, які вміють керувати державою, а не просто захотіли стати політиком.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.