Ймовірність вибухів у Росії: що принесе сонячне затемнення 30 квітня

Зараз увага астрологів прикута до сонячного затемнення 30 квітня, від якого в нашому житті багато залежатиме.

Про те, що на нас чекає у цей час – виході із зони комфорту, можливих хворобах та вибухах у Росії – розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Кого торкнеться сонячне затемнення 30 квітня
Як відомо, будь-яке затемнення несе з собою надзвичайні ситуації – смерті знаменитих чи коронованих осіб, активізація вірусів чи фатальний збіг обставин. Хто найсильніше і найболісніше реагує на затемнення? Насамперед це люди, народжені в молодик (про це може розповісти астролог, що становить натальну карту людини) або безпосередньо під час затемнення. Наприклад, папа римський Іоанн Павло II був народжений – і помер – саме у сонячне затемнення. Щодо нинішнього сонячного затемнення, яке відбудеться у знаку Тельця, то на нього насамперед відреагують люди, народжені під знаком Лева – наприклад, російський генерал Дворніков, кар’єра якого серйозно постраждає внаслідок цього астрономічного явища.

Торкнеться затемнення і людей, у яких Місяць перебуває у знаку Лева, як у президента України Володимира Зеленського – йому треба бути максимально обережним. Третя категорія людей, які можуть гостро реагувати на сонячне затемнення – це представники знака, в якому воно відбудеться, тобто Тельці.

Що принесе нам нинішнє затемнення
Втім, це не означає, що решта нинішнього сонячного затемнення не помітять – так чи так воно позначиться на всіх. 2019 року на знак Тельця на сім років зайшов Уран, який не дозволяє представникам нудьгувати. Оскільки нинішнє сонячне затемнення відбудеться у поєднанні з Ураном у Тельці, світ отримає якусь надзвичайну ситуацію, якими останнім часом, на жаль, нікого не здивуєш. У багатьох людей може різко змінитися система цінностей – вона буквально перевернеться з ніг на голову. Також може з’явитися філософське ставлення до життя і смерті, протверезіння, різкий вихід із зони комфорту, до того ж як моральної, так і фізичної – це насамперед торкнеться росіян, які несподівано для себе виявлять, що реальність різко відрізнятиметься від картинки, яку їм подають федеральні канали.

Читайте також  Гвалтівник, який вибив дівчині око, був воїном АТО

Затемнення також може принести підвищену аварійність і погіршення здоров’я – переважно у вигляді різноманітних спазмів, а це означає, що ймовірні інсульти, і, оскільки затемнення відбувається у знаку Тельця, особливо вразливими виявляться шия, щитовидна залоза та зуби – особливо нижня щелепа.

Чим у цей час можуть “потішити” природа та технології
Уран у природі насамперед “відповідає” за грози та урагани, у суспільстві – за технології, зброю нового покоління, геополітичні зміни – можуть змінитися межі держав, евакуацію аж до еміграції та, що дуже важливо у наш час, повернення з неї. Імовірні також проблеми з нерухомістю (її в цей час не рекомендується купувати), у взаєминах велика ймовірність сварок та конфліктів – аж до розриву зв’язків, зокрема дипломатичних, які тривали роками, а то й десятками років. Існує і небезпека вибухонебезпечних ситуацій, які стосуватимуться не лише України, а й усього світу, і Росія у цьому сенсі – не виняток. Навпаки, саме цій країні доведеться випробувати на собі вплив сполучення затемнення у знаку Тельця з Ураном. Вже зараз половина Росії горить через природні та техногенні пожежі, а ще не те буде. Затіяна цією країною війна в Україні та провокації, які вона влаштовує у всьому світі, не можуть не мати наслідків у вигляді бумеранга.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.