Війна з ІДІЛ та допомога «братському народу» у Росії однакова


Фугасно-авіаційні бомби (ФАБ), крилаті ракети “Калібр”, балістична ракета “Іскандер”, обстріл мирного населення. Дуже багато слів, які підходять під події 2015 року в Сирії та 2022 року в Україні, так-так, дії Росії дуже циклічні.
Скрізь обстріл починався рано-вранці і якщо спочатку це були об’єкти критичної інфраструктури, склади, комунікаційні вежі, то тепер, коли влада РФ відчула, що все йде не за їхнім планом – вони почали тиснути на хворе і робити обстріл житлових районів. Для них не завада геолокація, адже крилаті ракети набирають висоту понад 50 метрів і доходять до своєї мети з високою точністю. Сказати, що це було випадкове влучення – не вийде. На жаль, ЗС РФ не навчилися використовувати військову міць за призначенням, вони б’ють Фугасними Авіаційними Бомбами (ФАБ) по мирному населенням, до відома, це бомба, яка призначена для ураження військово-промислових об’єктів, залізничних вузлів, легкоброньованої та легковразливої техніки, військово- польових споруд. Вага бомби становить 500 кг, їх 300 кг тротилова частина, летить ця бомба зі швидкістю 500-1900 км/год.

Торкаючись циклічності історії та згадуючи бої в Сирії, не можна не торкнутися хімічної атаки з боку РФ. Весь світ сподівається, що подібного інциденту не станеться на території України, адже крім геноциду, це також є прямим порушенням женевської конвенції, до речі, влада РФ порушила вкрай велику кількість пунктів, починаючи з заборонених ракет, якими вони обстрілюють Україну, закінчуючи мирним населення, яке страждає щодня від прямих влучень у їхні будинки.
Насамкінець підкреслимо, що війна з ІДІЛ та допомога «братському народу» у Росії однакова

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: