Торкався і ліз цілуватись: п’яний вчитель чіплявся до школярки

Вчителю загрожує 5 років в’язниці.

На Львівщині 28-річний вчитель фізкультури ліцею №21 під час поїздки з школярами в Карпати вчиняв розпусні дії щодо 15-річної учениці. Чоловік напився, поліз до дівчини під футболку і намагався її поцілувати.

Про це розповіла мати постраждалої Олена Крамаренко. У поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження.

Усе трапилось у суботу, 12 лютого, в одному із сіл Стрийського району. Жінка відпустила у подорож свою доньку із класом та вчителем, який запевнив, що все буде гаразд.”Як потім з’ясувалося, вчитель там і сам пив, і дозволяв дітям пити. Після 17 години мені дзвонить донька і каже, що вчитель ліз до неї цілуватися. Вона як могла закривалася від нього, але він чотири рази ліз до неї цілуватись, а потім і взагалі поліз під футболку”, – розповіла мати.

За її словами, донька бурхливо відреагувала на дії вчителя і влаштувала скандал. Педагог спочатку нібито просив школярку забути про інцидент, але потім почав налаштовувати інших дітей проти неї.

“Мені їхати до того селища 2,5-3 години. Я одразу виїхала, але вирішили не чекати так довго, і донька викликала поліцію. Поки не було поліції її всі цькували. Навіть хазяйка будиночку звинувачувала мою доньку, що вона такі їй проблеми влаштувала”, – додала жінка.

Мати постраждалої приїхала і також написала заяву до поліції. У цей час педагог поводився агресивно, каже жінка. Правоохоронці узяли в усіх тести на стан алкогольного сп’яніння. Жінка підкреслила, що донька була твереза.

“Однокласники, та частина, що спочатку підтримувала доньку, побоялися захищати її самі і стали на сторону вчителя. Стосовно цього факту є навіть переписка дітей”, – розповіла вона.За словами жінки, вчитель зателефонував їй наступного дня і просив мирно вирішити питання. Але продовжив налаштовувати однокласників проти доньки, додала вона.

Читайте також  Українських водіїв чекає великий сюрприз за кордоном (деталі)

“Зі школи мені поки ніхто не дзвонив, класний керівник слухавку не бере навіть від поліції, повідомлення ігнорує. Директора у понеділок у школі не було, буду у вівторок розмовляти. У доньки сильний стресс, дуже пригнічена, потрібна підтримка психолога”, – поділилася мати дівчини.

Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.156 – розбещення неповнолітніх. Вчителю загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.