В Івано-Франківську облаштують до 300 нових скверів

На території міста Івано-Франківська можуть вже незабаром з’явитись від 200 до 300 нових скверів.

Про це міський голова Руслан Марцінків розповів вчора, на черговому засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, повідомляє Фіртка.

Зі слів очільника міста, до таких висновків він та заступник міського голови Микола Вітенко, який за посадовими обов’язками курує роботу Департаменту комунальних ресурсів, прийшли, об’їжджаючи напередодні місто.

«Ми з ним (з Миколою Вітенком – ред.) об’їжджали місто – він там 200 скверів знайшов. Там порахували: там більше може бути – під 300 може бути», – зазначив Руслан Марцінків.

Зі слів міського голови, усі вказані ділянки зафіксують, узагальнять і передадуть у Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради для влаштування на них скверів.

Нагадаємо, нещодавно працівники управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради спільно з науковцями державного підприємства «Івано-Франківський науково-дослідний інститут землеустрою» провели геодезичне знімання 10 земельних ділянок в Івано-Франківську, відібраних для облаштування нових скверів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.