У Буковелі через складну ситуацію з коронавірусів закриють ресторани

Гірськолижні курорти в Івано-Франківській області, зокрема – Буковель НЕ будуть закриті через спалах коронавируса, але будуть закриті заклади харчування, які знаходяться на їх території. 

Ресторани та кафе працюватимуть тільки на винос.

Контроль за дотриманням карантинних обмежень посилять вже з 22 лютого. Для цього будуть створені групи, які працюватимуть щодня.

Нагадаємо, на Західній Україні істотно погіршилася ситуація із захворюваністю на коронавірусів. Спостерігається різкий сплеск числа тих, що заразилися і, відповідно, госпіталізованих. Морози і снігопад ускладнюють транспортування хворих в сусідні регіони. А лікарні на місцях переповнені – люди лежать в коридорах, кабінетах лікарів, не вистачає медперсоналу і ліків.

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що лікарні міста готові прийняти 100 пацієнтів з COVID-19 з Івано-Франківської області, де через погіршення ситуації в лікарнях майже не залишилося місць для інфікованих.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що на поточний момент високий рівень захворюваності спостерігається в Івано-Франківській області, зазначивши, що там у багатьох населених пунктах зайнято понад 90% ліжок для COVID-хворих.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.