Не осуджуйте, перед нами така ж людина, як і ми

Страшна правда про людську байдужість та про “сліпоту” нашого соціуму. 

Подивіться довкола себе. Зробіть крок назустріч добру та милосердю!

Go Ahead  пише у групі в соцмережі “Типова Коломия”:

“Більшість з нас святкують зимові свята, а хтось непомітно існує серед натовпу байдужих, проживаючи своє хворе, голодне, нещасне, холодне і самотнє життя.

По вул.Антоненка-Давидовича,вже багато років,без жодних комунікацій живе самотня і хвора жінка Олена. У її будинку немає жодного вікна(повибивали сусідські підлітки), протікає дах, бо в багатьох місцях немає шиферу, немає світла і ніякого обігріву, воду вона іноді несе у відрі з колодязя, алкоголь не вживає. Чоловік і сини померли, дочка-невідомо де, до Олени ніхто не навідується. Жінка має психічні відхилення(вона часто щось бурмоче коли іде, веде активні діалоги з невидимими співрозмовниками, часто пізно вночі кричить, але не агресивна до оточуючих), харчується з смітників, з нею може ходити кілька безпритульних собак. Вона бере їжу, якщо хтось пропонує. Приносить якісь речі з смітників, цвинтаря, ну і “добрі” люди, іноді своє сміття теж їй підкидають, бо вважають, що це саме те місце, де щось подібне треба викинути.
Люди, звертаюсь до вас із проханням, будь ласка, порадьте куди можна звернутися, щоб хоч якось допомогти Олені. Я знаю,що зараз важкі часи у кожного,всі мають свої справи, але хоча б порадою,або приверненням уваги людей, які можливо надають якийсь соціальний захист у подібних ситуаціях. Можливо є якісь благодійні,волонтерські, чи релігійні організації, можливо лікувальні, бо Олена самостійно не звернеться по допомогу. Наскільки мені відомо,то і пенсії вона не отримує(її вік приблизно 70р). Виживає за рахунок збирання вторсировини. Головне, не осуджуйте, перед нами така ж людина, як і ми. Можливо,завдяки добрим людям, для Олени настане той момент, коли її життя зміниться на краще.”

Читайте також  Небайдужих просять допомогти двом діткам, які стали сиротами: тато помер в Чехія, мама від важкої недуги

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: