Відомий блогер довів свою вагітну кохану до смерті: викинув на вулицю замерзати і знімав все на камеру

У своєму будинку блогер Стас Решетніков (Reeflay) в прямому ефірі вигнав свою вагітну співмешканку Валентину Григор’єву на вулицю практично без одягу. Всю ніч дівчина провела на морозі – вранці чоловік заніс в будинок її бездиханне тіло. При цьому Решетніков вів прямий ефір аж до появи швидкої допомоги і поліції.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає “Це моя Україна“.

На кадрах видно, як Решетніков виходить на балкон і витягує звідти бездиханне тіло дівчини.

«Заєць мій, ти жива чи ні? Валь, ти що? Я вам кажу, вона ніби мертва. Неважливо, під чим вона була. Вона була моєю найкращою подругою », – каже в цей час блогер.

Він поклав Григор’єву на диван, а сам сів біля камери, продовжуючи вести ефір.

«Вона замерзла на балконі. Це я винен, закрив її там », – розповів стример підпискникам.

Він повідомив, що його друг викликав швидку. Поки лікарі їхали, Решетніков розплакався. Через деякий час в кадрі з’явилися медики, які лише констатували смерть дівчини.

«Задубіла вже – звичайно, мертва», – заявила фельдшер.

Пізніше в кімнату зайшли поліцейські, саме вони попросили блогера «вирубати» камеру, але той її просто розгорнув. «Дострімілся? Будемо розбиратися », – чути фраза правоохоронця.

Нагадаємо, що блогери жили в Росії. Стрім Решетніков і Григор’єва вели будинку в Підмосков’ї, який вони орендували близько року тому. За даними телеканалу РЕН ТВ, в ніч з 1 на 2 грудня пара посварилася, Валентина відчула себе погано, у неї почалася діарея. У прямому ефірі Reeflay вигнав дівчину на балкон практично без одягу – підпискникам він повідомив, що зробив це, щоб подруга «смердить». За іншою версією – чоловік замкнув кохану на балконі за Донат (винагороду) у розмірі $ 1000.

Читайте також  Чоловік раптово "ожив" під час розтину, патологоанатом і медики дуже налякались: чому так сталось

На відео чутно, як Григор’єва просить впустити її – вона скаржиться на холод і погане самопочуття. Однак Решетніков був непохитний – через деякий час він припинив прямий ефір і відновив його тільки на ранок, коли дівчина вже померла.

Відзначимо, що на одному з стрімів померла дівчина розповідала підпискникам, що вагітна.

Поліція затримала блогера. Ведуться слідчі дії.

Кадри з кривавого прямого ефіру блогера:

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.