«Дізналась про рак тільки на третій стадії»: викладачці потрібна допомога усіх небайдужих

51-річна Тетяна Мідяна зараз перебуває на лікуванні у клініці міста Ульма у Німеччині. У неї діагностували онкологічне захворювання. Про хворобу жінка дізналась лише на третій стадії, тому потребує термінової допомоги медиків.

Жінка викладає на кафедрі німецької філології Львівського національного університету імені Івана Франка. Тут кажуть, що Тетяна є справжнім фахівцем своєї справи. Студенти, що навчались у неї, розповідають, що здобули дійсно ґрунтовні та потрібні знання.

Тетяна виховує шестирічного сина Матвійка. Зараз він у рідної сестри жінки. Похресниця Тетяни, Роксоляна Целень, каже, що для хлопчика мама поїхала викладати у Німеччину.

«Врятувати Тетяну можливо. Але для цього потрібна значна сума коштів. На сьогодні клініка виставила рахунок в 141 750 євро. Ця сума тільки на лікування, щоб в подальшому лікарі погодилися зробити операцію. Для нашої родини зібрати таку суму за короткий час дуже важко, тому звертаємось за допомогою до усіх небайдужих», – каже Роксоляна.

Тетяна Мідяна родом із села Головецько Стрілківської громади. Тут вже організували збірку коштів. Кажуть, важливо, аби кожен вніс свою лепту.

«Ця сума справді звучить дуже страшно. А попереду ще й операція. Але важливо не зневірюватися. Якщо кожен пожертвує бодай кілька гривень, життя чудової викладачки, турботливої мами і просто дуже доброї людини вдасться врятувати», – розповідає знайома Тетяни Надія.

Реквізити для допомоги:

Картка Ощадбанку

№ 5167 8032 5509 0578 (Мідяна Тетяна Миколаївна)

Картка Укрсиббанку

№ 5354 3210 9022 3174 (Мідяна Тетяна Миколаївна).

Валютний рахунок у Німеччині:

Mykhailo Midyanyy Deutsche Bank IBAN: DE32 6607 0024 0999 0276 00

BIC: DEUTDEDB660

Verwendungszweck: Tetiana Midiana – Behandlungskosten

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.